Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.10.2014 10:51 - Апостоле, Време е! България те зове!
Автор: deta7 Категория: Политика   
Прочетен: 2037 Коментари: 2 Гласове:
8

Последна промяна: 29.10.2014 11:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Живеем в две Българии-на бедни и богати.

Упрекът на Паисий: "От що се срамуваш,да се наречеш Българин?"  е историческа присъда за управляващи, политици и депутати, с които говорим на различни езици, заедно владеем Земята на дедите и мъчениците ни, заплатили с Живота си за Заветното дело на АПОСТОЛА:"За Чиста и Свята Република"
image

АПОСТОЛЕ,нито един употребил и устремил се към Властта съвременик,не постави ОТЕЧЕСТВОТО над себе си, нито един от тях не пожела да понесе Кръстта на Голготата България, нито един не защити каузата.  Шанс за всеки в милата ни Майчица Родина,нито един не пожела благоденствие за Народа.

АПОСТОЛЕ!!!!

В моята България няма хляб за нуждаещите се, няма работа,няма лекарства за болните,няма утеха за угнетените,няма благополучие,няма бъдеще-има безнадежност.

ВРЕМЕ Е-да спрем разрухата,да възстановим Земята на Ботев и Левски,и да възкресим корените си.

ВРЕМЕ Е-Нашият Глас да има Стойност, непосилна за "касите" на Партии,

Коалиции,от зависими и не зависими Централи,от финансови обръчи и фирми. ВРЕМЕ Е-да възтържествува Правдата.

ВРЕМЕ Е -да спрем търговците пред "храма на душите си".

ВРЕМЕ Е- да застанем до децата си, те до Нашите създатели,създателите ни да застанат до децата на децата ни,да усещат че са живи,потребни с мъдроста си в това вълче и бездуховно време,и необходими с безценната подкрепа.

ВРЕМЕ Е-да се ОБЕДИНИМ и да решим:На кого ще предоставим правото ,да запознае Европа и Светът с нечовешки жестоката цена ,на най-уродливата форма на Демокрация-ШЕПА КЪРВАВИ СЪЛЗИ.

ВРЕМЕ Е-децата ни да получат "сметката заедно с лихвите.

"ВРЕМЕ Е- да "проведем интервютата за скъпо платените позиции"-депутати,политици,управляващи в настоящи и предстоящи избори.

Като "работодатели" нека ние да определим правилата.

1.Тези които спечелят бленуваното работно място,да минат шест месечен изпитателен срок в който да разполагат с минималната работна заплата за България,да се откажат от удобства и привилегии,да живеят икономично за да се изправят пред избора :"Да гладуваш или да се лекуваш"?Стотици български семейства всекидневно са пред този избор,нека избраниците ни да усетят горчивата реалност върху себе си."(Ако си дал от себе си една частица не си поел този Път напразно)"Тези които не са успели в битката,да се запишат на курсове към бюрата по труда за 8лв.стипендия за присъствен ден-300 учебни часа без платени здравни и социални осигуровки,след това да бъдат на сезонна работа за 3-4м.без право на обезщетение,без реални доходи(за много българи това е времето за доходи-4м.в годината ,останалите месеци се живее на фантазия.

НЯМА ТАКАВА ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА.

2.По няколко дни от седмицата да бъдат клошари и бездомници,да обикалят по улиците да ровят в кофите,и да се хранят от "трохите на Промяната".Щом е допустимо да има такава група хора,желателно е несретното им ежедневие да е споделено(Ако си дал на скитника от своя огън,не си кандидат за власт напразно)"

3.Да приготвят храна и да е раздават,в Социални домове,трапезарии,кухни,приюти,специализирани заведения за обречени и изоставени граждани-да се чуе викът на нищетата. ГЛАДА НЯМА МОРАЛ.(Ако си дал на гладния трошица хляб не си живял напразно).

3.Да са лични асистенти на хора с увреждания,да обгрижват болни и неподвижни сънародници,заедно да преодоляват недостъпната среда и да разпределят мизерните доходи за "достоен живот".Всеки обещава светло бъдеще-за сега останете в "Тъмнината"за да усетите жаждата за промяна на невидимите за Вас гласоподаватели(Ако си дал една искрица-не си агитирал напразно)

5.Да ползват обществен транспорт,да посетят най-отдалечените и обезлюдени места,да погледнат в очите Строителите на днешна България и да изцерят опозорените,ограбените и насилените им достойни старини."Как се лекува агонията на ПОЗОРА?"Не обещания а наказания за тези,които разстреляха миналото,раниха настоящето и заличиха бъдещето.(Ако си взел от славата на някой друг,не е трябвало да се самозабравяш)

6.Да се провеждат срещи с близки и роднини на нелепо загинали.от грешките на другите-които с години се борят за реално възмездие на погубения живот,заедно да посетят лобните им места и да коленичат пред "ТИШИНАТА НА БЕЗВРЕМИЕТО"за да отговорят на вика от болката-ДО КОГА ЩЕ ПЛАЧАТ БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ? Добре дошли,в моята България. Застанете пред терминалите,спрете,убедете и насърчете децата на България да могат да променят "убийствената"действителност,като подобрят не Вашия а тяхния живот,и живота на тези които с труда си,знанията си,ентусиазма си и родолюбието си поставиха основите на Милата ни Татковина.

Уверете ги-"Гурбетът е мъка и радост,и всяка чужда пара е изстрадана младост и много скъпа сълза пролята над ЧУЖДА ЗЕМЯ.

ВРЕМЕ Е-ВАШИТЕ И НАШИТЕ ДЕЦА ДА СЪГРАЖДАТ,А НЕ ДА РАЗГРАЖДАТ БЪДЕЩЕТО СИ И ДА СЪХРАНЯТ КОРЕНИТЕ НИ. ВРЕМЕ Е-да посочим най-достойният,който ще има ВОЛЯТА да ни реабелитира пред Европа и Светът,за да отмени присъдата. "НЕ СЕ СРАМУВАЙ ДА СЕ НАРЕЧЕШ БЪЛГАРИН"






Гласувай:
8



1. andrei - Поздрав за публикацията!
29.10.2014 11:20
Позволявам си да ти направя малка забележка.Думите на Паисий не се отнасят за целия български народ,а са отправени към негов опонент-гъркоман с когото водят спор.Ако си забелязал разговорът се води в първо лице единствено число,което ни дава основание да заключим,че не се отнасят към всички българи.Целта на интерпретацията думите на Паисий е да се унижат умишлено българите,което е срамно дело на "историците"от БАН!!!
цитирай
2. nikikm - поздравления
31.10.2014 00:13
и от мен! Хора,като теб чистят лика на българската журналистика и допринасят за Истината! Хора,като теб са обвинение на проституиращите в тази сфера! От мен,здраве и дълголетие,подкрепа и добри чувства!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: deta7
Категория: Регионални
Прочетен: 1298119
Постинги: 429
Коментари: 289
Гласове: 543
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031