Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.02.2015 01:12 - Алоу, Цацарката, Бойко Борисов е замесен в 30 поръчкови убийства от 1989!
Автор: fascindoo Категория: Политика   
Прочетен: 1269 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image
image
Петър Пенчев: Бойко Борисов е замесен в 30 поръчкови убийства, пише Congressional Quarterly image

01 Юли 2012 | 10:09

  image

/КРОСС/ Престъпленията на прехода нямат давност. Колко ли души са изгорили метаамфетамините, за които говори посланик Джон Байърли? Ние сме граждани, а не васали на някаква партия или вожд - заяви Петър Пенчев от Асоциацията на свободното слово „Анна Политковска" в отговор на въпрос на Илиана Беновска, Радио К2, за причината Специалната комисия по организирана престъпност, корупция и изпиране на пари към Европейския парламент (CRIM) да бъде сезирана от него и журналистите Атанас Чобанов и Асен Йорданов , създателите на сайта „Биволъ"за подозренията за криминално минало на премиера Бойко Борисов, съдържащи се в американски дипломатически доклади на Джон Байерли.
Защо вярвате, че CRIM ще ви отговори, а няма дипломатично да премълчи случая? - попита Илиана Беновска.

Европейската комисия, с която кореспондираме от 2005 г., се намесваше до присъединяването ни към Европейския съюз през 2007 г. Съгласно Договора за присъединяване, отношение към по-късните случаи и задължение да докладват за тях в Брюксел имаха съответните национални органи - отговори Петър Пенчев и подчерта: „Българската прокуратура и МВР разполагат с всички лостове за кореспонденция по международното сътрудничество с ЦРУ и се надяваме, че този доклад ще дойде.Подали сме и сигнал до главния прокурор на България Борис Велчев. Намери ли Борис Велчев смелост да разкрие доклада на ЦРУ, тогава само ще информираме Брюксел и няма да чакаме да се намесват във вътрешните работи на България".- отговори Пенчев.
Фактите в докладите на посланик Джон Байърли не може да бъдат пренебрегвани. Този доклад е един от всичките 978 доклада от София, прегледани и одобрени от политическия, от военния съветник и от съветника по сигурността на Посолството на САЩ, както и от самия посланик Байърли. - изясни правозащитникът.

След публикуването им в Уикилийкс, сегашният посланик, Джеймс Уорлик, дипломатично заяви, че докладите на Уикилийкс, който публикува и „Биволъ", са интелигентни, професионални и балансирани, но в никакъв случай не ги отрече.

За разлика от него, премиерът Борисов пред вас заяви ,"че на клевети няма да отговаря", заради което и вие запитахте „Кой сте вие г-н Борисов? Е ли на върха на България престъпник?"- съпостави Петър Пенчев.

Като "лъжи и идиотщини" пък категоризира министър-председателят публикациите в чуждите медии за неговото съмнително минало в друго интервю. Даже се похвали,че при "гостуването" на шефа на ЦРУ у нас го развеждал по ресторанти и "кафета" и написал част от изказването му за страната ни.- подчерта той.

Ако получим отказ от българската прокуратура да се занимава с казуса "миналото на Борисов" , ще приложим и публикацията на Джеф Стайн в Congressional Quarterly, където пише и дори, че Бойко Борисов е замесен в 30 поръчкови убийства,добави Петър Пенчев.
Май се оказахте единственият журналист вътре в България , който се опита да накара Бойко Борисов да проговори за миналото си.Малко са журналистите в България, които правят изключение от усилието да се поддържа медиен уют за премиера. - обърна се Пенчев към Илиана Беновска.

Беновска отговори:Аз съм единственият български журналист от не-предвидените, не-придворните и не-предпочетените, които задават важните за България въпроси. Има платени журналисти, които уж задават „неудобни"въпроси.Сърцераздирателните интервюта на премиера за госпожици до него, гостувания на шефове на ЦРУ и т.н. целят да тушират ефекта от вашето сезиране на ЕК и от моето публично обръщение към премиера Борисов ,че е длъжен да отговори за миналото си - да обясни или опровергае. Иначе, мълчанието му изглежда ,като самопризнание. Активните мероприятия, каквито са тези поръчкови интервюта на Бойко Борисов - как рисува и дрънка на китара, как пише докладите на ЦРУ за България няма да са последните. Очакваме следващи изяви в услужливи медии, на които се плаща щедро с държавните пари.- заяви Илиана Беновска.

Гражданското общество се пробужда (курсивът мой) и негов предвестник са протестите на Орлов мост, България вече комуникира със света,заключи Петър Пенчев в разговора с Илиана Беновска, "Радио К2".


Прочети цялата статия тук: http://www.cross.bg/borisov-bulgariya-petur-1311765.html#ixzz3SOCXT8Ie



б.м. - "Гражданското общество се пробужда"-ло...


Тагове:   тиква,   ББ,   свиня,   цацаров,


Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: fascindoo
Категория: Политика
Прочетен: 6472858
Постинги: 4603
Коментари: 2877
Гласове: 2087
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.1)
2. Покушение. Показно. --- България. Свят. Медии. Отново. Ташак. Бойко. Барета. Дали. Баш. Ортак.
3. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.2)
4. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.3)
5. Няма "Шменти-капели" или "Тука има-тука нема", има "Иди ми-доди ми": Б.Б.-Б. водач на две листи на ГЕРБ
6. Шоуто в НДК, или защо турците са идиоти
7. Мистериите около смъртта му или Березовски е инсценирал, съгласувано с Путин, смъртта си!
8. Истината за Sancta Sanctorum* на Дянков:: Глобализацията на бедността: Вътре в Новия Световен Ред
9. Търговия с органи, евгеника, ваксини и общия принос на ГЕРБ в тези престъпления
10. И това ли е "теория на канспирацията", от един "болен мозък", кандидат за поста президент на САЩ през 2000 година
11. Дебългаризирането на България: След юдеизацията защо не и циганизация? Част 1
12. 25 май 2014: Апогей на клиторно-аналното политическо чесане в ГЗ на МПК у нас, съчетано вкупом с медийно фелацио
13. Световните експерименти на 20 век: Източна Европа, Новия Световен Ред и Глобализма Част1
14. Световните империи и Древно-българските държави-империи
15. "Независимост 1908" ли? Един блестящ маньовър на Великите сили за бъдещите 2 нац. катасторофи на България и бастисването на Отоманската империя!
16. Ето го! Пепи Готиното! Или здравната ни еврейска гад!!!
17. Четиво за антибългари по Света и У нас
18. ПРОИЗХОДЪТ НА ТУРЦИТЕ (Част1)
19. Пак дрън-дрън, та пляс! За "вечния въпрос": Ние българите повече траки ли сме или повече славяни? Но хаплогрупите говорят!