Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.07.2015 10:36 - Съдебна реформа за гражданите или за криминалите
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 1836 Коментари: 5 Гласове:
2

Последна промяна: 25.07.2015 21:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

" И царството би могло да бъде най-добрата политическа уредба – но само ако царете надминаваха по своята добродетел поданиците си така, както боговете надминават хората"/Аристотел

 ******

Когато се анализира съвременната политическа и икономическа обстановка в България или отделни нейни елементи, като личности, партии, институции, медии и техните действия,

Това никога не трябва да се прави извън контекста на безкрайния криминален "преход" към „демокрация”, по време на който криминални личности заграбиха и грабят по криминален начин националните богатства, създадоха и създават нови криминални партии, избираха и си назначават криминали за депутати, министри, главни  и неглавни прокурори, конституционни и не конституционни съдии, следователи и полицаи.., формират си криминални парламенти и си редят криминални правителства, които напълниха държавната администрация с криминали,

Които ползвайки криминалните закони наложиха пълната власт на криминалите в България.

Който тръгне да анализира нещо извън този контекст, той затъва в системната грешка да приема криминалното за легално, несправедливото за справедливо, ненормалното за нормално, истина за лъжа, реформата за подмяната и.

От това по-горе, е абсурдно един разумен човек да повярва , че криминалите могат да създадат добронамерена към народа партия или да излъчат почтена личност, или да извършат почтен държавен акт, или да извършат смислена реформа.

Те винаги ще ви набутват привидно почтен човек, ще създадат привидно добронамерена партия, или ще се афишират зад привидно справедлива кауза за да ги ползват за криминалните си цели.

От тази гледна точка, партийните котила на БСП, НДСВ, ДПС.. и на състояли и несъстояли се старо и ново-сателити, като АБВ, Атака, ВМРО, РЗС, „Лидер”,”Защита” и тем подобните им „системни” и несистемни ‘партии’ са си просто, групи от криминали, които се боричкат помежду си, за да ни яхат чрез властта.

Така стоят нещата и с шумотевицата около „високите” рейтинги на разни "почтени", "отговорни", "талантливи", „експерти”,”независими” и прочие "симпатични" личности или новосъздадени от тях „патриотични”,„загрижени за народа” „неопетнени” движения и „бунтове”, подставени от кукловодите на криминалния "преход" за да отклоняват лековерните български граждани от битката срещу криминалното.

В случая, така те превръщат, може би допреди почтени хора, в съучастници на престъпниците или престъпници от глупост, амбиции или алчност.

Което не е по-малък грях от грехът на самите криминали.

Изхождайки от това, че те са се съгласили да участват в престъпната схема за подмяна на демокрацията с лъже-демокрация, на пазарното стопанство с лъже-пазарно, на държавата за гражданите с държава на мафията, на справедливостта с несправедливост, на истината с лъжа,  персони като разните Желевци, Стояновци, Първановци,  Беровци, Поповци, Симеоновци, Станишевци, Миковци, Догановци, Местановци, Борисовци, Сидеровци, Пантевци, Кеворкяновци, Кошлуковци, Барековци, Трифоновци, Райчевци, Дъревци, Цацаровци, Кокиновци .. и други „емблематични личности на прехода”, може би смятащи себе си за почтени, се оказват също така непочтени хора,
а  и престъпници, доколкото режимите налагани с тяхната помощ или услужливо бездействие са се оказали престъпни..

Непочтени и престъпници са и онези, които създадоха за криминалите удобна конституция, коват им удобни закони, правят им удобни конституционни тълкувания, които им помагат да присвояват народните пари, които не виждат или укриват грабителите, които оправдават крадците, които отравят мозъците на хората с дезинформация, които промиват главите им с пошли медийни програми, които заливат ефира с поръчани от криминалите внушения, които продават услужливо стъкмени „проучвания” на обществените нагласи, които после криминалите узаконяват с лъжливи изборни „резултати”. 

Такива са и участниците в манипулирането на интересите на българския народ, във фалшифицирането на изборите години наред, в унижаването му да се изхранва чрез продажба на вота си, да пълни с последните си стотинки гушите на криминалните им монополи и банки, както и да бъде воден до урните или да виси пред кабинетите на чиновници, прокурори, съдии, адвокати, доктори и полицаи като добиче...без да получава нито помощ, нито услуга, нито справедливост…

И така, това неусетно се случва и на малки хора като нас.

Залитайки от бедност, емоции, незнание или глуповата наивност, по уловките на тези създадени от криминални личности, с криминална цел, партии, структури, медии и на техните волни или неволни помагачи;

Гласувайки за създадените от криминалите лъже-партии и издигани от криминалите лъже-депутати;

Вярвайки и повтаряйки внушените от криминалните лидери и слугите им лъжи; 

Оплювайки с послушна настървеност истинските противници на криминалното;

Навеждайки покорно глави пред криминалите, ние влизаме в капаните им, и ставаме част от греха им.


Може би сега му е дошло най-после времето да се очистим от този грях..?!

И първата крачка към пречистването, наричано „реформи” е да осъзнаем с КОЙ си имаме работа.

Ако не направим това, ще продължаваме да изпадаме в жалкото положение на оглупяли защитници на криминалното, и никога няма да освободим България и себе си от властта на криминалите.

…………………….

И оценката на битката за реформа на съдебната система преминава през осмислянето на горното.

Ако криминалните наложат техния вариант за „реформи”резултатът ще бъде запазване на властта им.

 Ако обществото се пребори и наложи неприемливия за криминалите вариант на съдебна реформа, свалянето на криминалите от власт, най-после ще започне.

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Поклони се на миналото си и се изправи българино!
 www.sparotok.blogspot.com




Гласувай:
2


Вълнообразно


1. zaw12929 - 5. zaw12929 - 4. demograph - Първ...
23.07.2015 12:41
5. zaw12929 - 4. demograph - Първосигнално ми...
12:38
4. demograph - Първосигнално мислене, типично за туземци

ДА ТУЗЕМЦИ В БЪЛГАРИЯ СА ВСИЧКИ 99.99% КОИТО НЕ ПОЛУЧАВАТ ДОЛАРИ ОТ САЩ ЗА ДА МАНИПУЛИРАТ, КАТО ВАС.
цитирай

Редактирай | Изтрий
цитирай
2. zaw12929 - 11:46 - demograph -абсурдно един ...
23.07.2015 12:45
11:46 - demograph -абсурдно един разумен човек да п...
абсурдно един разумен човек да повярва , че криминалите могат да създадат добронамерена към народа партия или да излъчат почтена личност, или да извършат почтен държавен акт, или да извършат смислена реформа.

РЕФОРМАТОРИТЕ ЛИ СА КРИМИНАЛИТЕ?!
ВИЕ ЛИ, ХРАНЕНИК НА ЧУЖДИ СИЛИ СТЕ РАЗУМНИЯ ЧОВЕК, КОЙТО НЕНАВИЖДА ВСЕКИ, КОЙТО НЕ МИСЛИ, КАТО ВАС...
ИНАЧЕ КАЗАНОТО ЗА СЪДЕБНАТА РЕФОРМА Е ВЯРНО, АЗ НЕ ОТРИЧАМ ТАЗИ ЧАСТ, НО... БЕЗ ТОВА, КОЕТО ПОСОЧВАМ АЗ НЯМА РЕФОРМА, А СТАРОТО СТАНИ ТИ ДА СЕДНА АЗ... ВИЕ СТЕ ХИТРЕЦ, НО ХИТРЕЦИТЕ НЕ ЗАВЪРШВАТ ДОБРЕ... ВСЕКИ, ДИГНАЛ РЪКА СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ Е ПОЛУЧИЛ ЗАСЛУЖЕНОТО ОТ БОГ!!!

Постинг: Ще доведе ли съдебната реформа до реални промени?
цитирай
3. demograph - Ти вдигаш ръка срещу България драгииии..защитаваш криминалките. И много добре го знаеш
23.07.2015 13:17
Криминалка е всеки, който върти задника да се дупи на проекта за 'реформи по депесарски'. Затуй се заплиташ в малко по-дълбока тема..Аз съм добър спокоен човек. Не мразя, поради което разсъжденията ми са трезви и за някои са болезнени.
Реформаторите се опитват да преборят криминалите. Опитват се да отвоюват по парламентарен начин държавата от мафията. И те както ти и аз са несъвършени. Но, да се повтарят изфабрикувани от криминалките тези за да бъдат набити в главите на наивните българи, означава да се работи за мафията. Колкото повее хора разберат това, толкова по-малки са шансовете на криминалите. Същото се отнася и за русофилството в неговия политически вариант. Днес русофилството обслужва руско-българската мафия. Трябва да се различава уважението към руския народ от служенето на криминалната му държава. Ако ви е заболяло, търсете причината не в мен, а в остатъците от десировката на криминалите над вас. Хитрец...? Ласкаете ме. Аз говоря право в очите истината, която е МОЯ а не нечия друга. Да сте жив и здрав и заедно да дочакаме по-добри времена за българите.
цитирай
4. zaw12929 - . demograph - Ти вдигаш ръка срещу България драгииии
23.07.2015 13:34
Защото имаш задачи , като ПЛАТЕН американофил / ОТРЕЧИ, НО ИМА ДАННИ / виждаш само русофили, туземци, депесари… но, за единствено имам в предвид България и затова мислите ни са разЛични. Не отричам реформата на реформаторите, но това е 10% от необходимото и защото образованието ми е правно, знам какво още трябва на България, превърната с помощта на български идиоти, без разлика от коя чужда сила са платени В КОЛОНИЯ ЖАЛКА И СЕ ОПИТВАТЕ ДА ПРЕХВЪРЛИТЕ ВИНАТА НА НЕВИННИТЕ… ПРОДЪЛЖАВАЙ!!!
цитирай
5. demograph - Да оставим емоциите, защото изпадаш в системната грешка,спокойно.
24.07.2015 00:03
zaw12929 написа:
..... ПЛАТЕН американофил / ОТРЕЧИ, НО ИМА ДАННИ /.... България,... В КОЛОНИЯ ЖАЛКА И СЕ ОПИТВАТЕ ДА ПРЕХВЪРЛИТЕ ВИНАТА НА НЕВИННИТЕ… ПРОДЪЛЖАВАЙ!!!

1. Никога не допускай емоциите да водят писалката ти. Написаното от теб с главните букви означава, че губиш контрол над емоциите. Допуснал си го и в други случаи. Във всеки от тях губиш спора.
2. Изясни си кой е националния ни интерес и когато кажеш, че обичаш България, трябва да ти е ясно какво точно стои зад тези думи. Коя България, каква България обичаш. Когато си изясниш това, ще престанеш да пишеш гръмки фрази, а обичта ти към България ще се изрази с разумни действия и думи, които водят към по-добра България.
3. Изясни си какво е за теб Русия и останалия свят. Аз обичам руските хора и имам десетки приятели руснаци. Аз искам те да живеят добре, по-добре и от нас и от останалите хора по света, защото имат всички предпоставки да го постигнат. Но те не се справят с техните криминали и това им е проблемът.
4. България не е това, което аз мечтая да бъде - свободна, независима, демократична, правова, просперираща и толерантна- поради причините изложени в този постинг.Една от причините това да е така, е зависимостта ни от руската държавно-олигархическа мафия. Тя стои зад нашите криминали.Тя създаде статуквото и сега е на страната на тези които чрез имитации се опитват да го запазят от реформиране.
5. Моята война е за информиране на българите, които, подобно идиоти, както казваш, се доверяват на пропагандата на тази криминална власт.Днес това са т.н. русофили. Вгледай се внимателно в тези хора и ще разбереш какво ги мотивира да поставят руския интерес над българския.
Ако искаш да си полезен на народа си, помогни му да прогледне и да вижда кои са виновните и кои невинни.
6. Не се заблуждавай, че като набедиш някого за "платен американофил" ще промениш възгледите му.Нито пък, като го заплашиш.
Опитай се да си хладнокръвен и независим в мисленето си.Проверявай всичко и стигай до Истината. Успех.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7964131
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10306
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол