Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.07.2016 07:44 - Генерал признава: КГБ и Андропов създадоха основите на ислямския тероризъм
Автор: kolevn38 Категория: Политика   
Прочетен: 1462 Коментари: 3 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  image Йон Михай Пачепа От бактерията на марксизма-ленинизма съветските служби посяха вирусния щам на омразата към Америка Йон Михай Пачепа, който е офицер от най-висок ранг в разузнаването на бившия съветски блок, избягал на Запад, публикува книгата си "Дезинформация". От нея става ясно, че причините за ислямския тероризъм се крие в тайна операция на КГБ, започнала от 1970 г., пише Ехо России, позовавайки се на Daily Mail. Юрий Андропов, който в продължение на 15 година е начело на КГБ, е изпращал стотици агенти и хиляди копия на рекламна литература в мюсюлманските страни, които да работят против САЩ и Израел. До 1972 г., дезинформационната машина на Андропов е работила денонощно, убеждавайки ислямските страни, че Израел и Съединените щати искат да превърнат целия свят в една феодално владение на ционизма. За него ислямският свят е бил като блюдо на Петри, в кое КГБ може да посее вирусния щам на омразата към Америка, създаден от бактерията на марксизма-ленинизма Андропов оглавява КГБ само за няколко месеца преди Шестдневната война, в която съюзниците на СССР, Сирия и Египет претърпяват унизително поражение. Тогава следващият генерален секретар решава да отвърне на удара, подготвяйки палестински терористи в отвличането на самолети на израелските авиолинии El Al и организира атаки в Ерусалим. Много по-изненадващо е, че Андропов е първият, който е разпоредил да бъде преведен на арабски "Протоколите на старейшините на Сион" – подправена пропаганда, с която са били подковавани агенти на тайната полиция на Русия, работили в Париж в края на 19 век. Преди да избяга в Америка през 1978 г, където получава политическо убежище, Пачепа оглавява Службата за външно разузнаване (DIE) в Румъния, като взема активно участие в проекта на Андропов. Пачепа казва, че "Протоколите" са станали основа на антисемитската пропаганда на Хитлер. КГБ е разпространила хиляди копия от тази измамна пропаганда в мюсюлманските страни през 1970 година. Според спомените на разузнавача през 1972 г. неговата агенция DIE е установила, че КГБ е получило арабския превод на "Протоколите" и "документ", доказващи, че Съединените щати са ционистка държава. Задачата на Пачепа тогава е била  тайното рекламиране на пропагандни материали в арабските страни Пачепа споменава също, че по време на неговите срещи с колеги от унгарските и българските служби той е разбрал, че те също са ангажирани с разпространението на подобни пропагандни материали в посочените от КГБ арабски страни. Освен това, генерал-лейтенант от Секуритате (държавните тайни служби на Социалистическа Республика Румъния) потвърждава, че в периода, когато и бил на работа в румънските разузнавателни служби, КГБ тайно пое отговорността за 11 терористични нападения в Израел, включително атаката срещу летище "Бен Гурион", 30 май 1972 (когато 22 души са били убити, 76 са ранени) и експлозиите в Zion Square на 4 юли, 1975 в Йерусалим (когато има 15 загинали, а 64 са ранени).



Гласувай:
4



1. kolevn38 - Я да припомним на червените примати откъде се пръкна ислямския тероризъм!
25.07.2016 07:49
Юрий Андропов, който в продължение на 15 година е начело на КГБ, е изпращал стотици агенти и хиляди копия на рекламна литература в мюсюлманските страни, които да работят против САЩ и Израел.
До 1972 г., дезинформационната машина на Андропов е работила денонощно, убеждавайки ислямските страни, че Израел и Съединените щати искат да превърнат целия свят в една феодално владение на ционизма. За него ислямският свят е бил като блюдо на Петри, в кое КГБ може да посее вирусния щам на омразата към Америка, създаден от смъртоносната бактерия на марксизма-ленинизма.
цитирай
2. bumerang - Да се опитаме да бъдем обективни
25.07.2016 11:26
Ще ви разкажа една случка.
Преди време в една европейска страна баща мюсюлманин уби дъщеря си тийнейджърка, ученичка, родена и израснала в тази страна. Защото обичала момче от християнско семейство. Кой насади омразата му? Къде са корените й?
Основите на омразата на тези хора е в свещената им книга, в няколко сури от нея, добавени от пророка по-късно. Не всички мюсюлмани приемат този чоеконенавистнически текс. Те също са преследвани от другите, които споделят тази доктрина. Лошото е, че днешните ислямски духовни водачи не се обединяват, за да отхвърлят този текст, да го анатемосат, да го заличат. Само тук-таме се чуват понякога гласове, че ислямът не е религия на омразата.
цитирай
3. bumerang - Омразата към америка
25.07.2016 11:38
На много народи, не само на ислямските, идва от присвояването на ролята на световен полицай, защото никой не обича да му се месят във вътрешните работи.
Някои от русия, но, уви, не само от там само сложи оръжие в ръцете на омразата. Някои се възползват от нея. Някои, които имат ПЕЧАЛБА от нея.

Пп.
Извинявам се за малките букви на някои места, но пиша бавно от мобилен телефон, а големите ме забавят.

Омразата не е добър съветник, тя пречи на обективността. Така мисля аз. Извинете ме ако съм ви засегнала.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kolevn38
Категория: Политика
Прочетен: 4085126
Постинги: 2845
Коментари: 5917
Гласове: 5072
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031