Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.08.2016 20:37 - ДОЛНА ИСТОРИЯ! ПРОКУРАТУРА И СЪД, АКО ИМАХТЕ ХЪСА ЗА ДРУГО, КАКТО ЗА АНИТА МЕЙЗЪР, ЕША ВИ НЯМАШЕ ДА ИМА! http://afera.bg/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 553 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ДОЛНА ИСТОРИЯ! ПРОКУРАТУРА И СЪД, АКО ИМАХТЕ ХЪСА ЗА ДРУГО, КАКТО ЗА АНИТА МЕЙЗЪР, ЕША ВИ НЯМАШЕ ДА ИМА!

imageАко сте забелязали, АФЕРА не написа нито ред, до този момент, за „великата“ драма с убийството на съпруга на Анита Мейзер. Направихме го в знак на протест срещу всякакви лайняни медии, които се надпреварваха да направят по безумен начин Мейзер „топ новина“, за да отклонят вниманието от НЕДОКОСНАТИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ ВЪВ ВЛАСТТА.

АФЕРА обаче с нескрито омерзение наблюдаваше всяка стъпка на варненските „топ“ прокурори, които си счупиха краката да възпроизведат долнопробен пиар върху гърба на „великия“ случай  с убийството на мъжа на Анита Мейзер.

Същите тия велики прокурори, начело с шефа им Владимир Чавдаров, които ГОДИНИ НАРЕД НЕ САМО НЕ ОБРАЗУВАХА, НО И УМИШЛЕНО БЕЗДЕЙСТВАХА, НИТО ЕДНО ДЕЛО СРЕЩУ КОРУМПИРАНИ ВЛАСТНИЦИ, се посраха, без никакво извинение!, да се тупат в гърдите пропагандно как, аджеба, били „разкрили“, ега ти и „фундаменталното“ убийство.

Никъде в лайняните медии, слугински медии на Властта, без никакво извинение!, които ни заливаха с идиотска по идиотска версия, не бе написано обаче, как същите тия прокурори побъркаха следователи и дежурни прокурори, да бързат като изоглавени, за да могат шефовете на прокуратурата да дадат, ах, недей, пресконференция и да ги дадат по телевизора. Естествено, в светлината на баш „борците срещу престъпленията“.

Толкова бързаха смешните прокурори, че ДАЖЕ ДАДОХА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ ЕДИН ЧАС /!!!!/ ПРЕДИ ДА БЪДЕ ПОВДИГНАТО ИЗОБЩО ОБВИНЕНИЕ СРЕЩУ АНИТА МЕЙЗЕР!

Какво толкова, а? Важното е да се изтъпанчат пред журналята, че да ги отразят медиите като „топ“ прокурори. Впрочем, на пресконференцията не присъства дежурния прокурор, например, изнесъл върху гърба си кретенското бързане, „защото ще изтървем пресконференцията“, а Чавдаров, Големанова и сие.

Никой от тия „корифеи на прокурорската мисъл“, неслизащи от тв екраните, не направи и елементарно усилие да разсее олигофренските писания на слугинските медии за сексуални игри, за „убийство със задника“ и прочие, като че щяха да издадат „топ секрет тайна“ по разследване за нам си кое убийство от ранга на терорист №1.

А беше простичко – никакви сексуални игри не е имало, още повече, че трупът е намерен С ЛИЦЕ КЪМ МАСАЖНАТА МАСА!

АФЕРА гледаше долнопробния сеир на ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ ПРОКУРОРИ И ИЗЧАКА и гледането на мярката за неотклонение на Мейзер пред Апелативния съд, за да даде своята позиция. Изчакахме, защото, О, ЧУДО!!!, в съдебната зала като прокурор влезе не кой да е, а ЛИЧНО ШЕФКАТА НА АПЕЛАТИВНА ПРОКУРАТУРА – ВАРНА РУЖА ГОЛЕМАНОВА.

Впрочем, АФЕРА от дни знаеше, че Големанова ще влезе в делото. Тя, горката, предварително гордо го бе изприказвала наляво и надясно. Както и коя ще е съдийката.

Голям пиар, няма що. С … Анита Мейзер! Да беше направила нещичко  далеч по –сериозно по други дела Ружа Големанова, а?! Дела, които или изобщо не се образуват, или ако ги има, са така осрани, без никакво извинение!, че са срам за прокуратурата!

Иначе Мейзер е толкова „ниска топка“ откъм лъжи и демонстриран интелект, че „разкриването“ на такова убийство е направо смешка.

Но идете да питате „топ“ варненските прокурори, които чакат само такава, като Мейзер, че да си изпишат веждите, че нещо изобщо вършат.

И не ги търсете по дела за корупция.

СИМБИОЗАТА В ТОЗИ ГРАД Е ОПАСАЛА ВСИЧКИ.

Пляскайте сега на прокурорите – ненагледни – добре, че има такива тъпни като „случая Мейзер“, че да си спомним, че им плащаме заплатите.

Долна история.




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19804636
Постинги: 44988
Коментари: 6162
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930