Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.09.2015 11:10 - ЕТО ГО ДОКАЗАТЕЛСТВОТО ЗА „КОФТИ МАТРИАЛА“! БОРИСОВ, ОТИВАЙ СИ
Автор: zlatko1 Категория: Забавление   
Прочетен: 5550 Коментари: 5 Гласове:
22

Последна промяна: 25.09.2015 11:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Днес сутринта по bTV Бойко Борисов на зрителски въпрос – още ли смята българите за лош материал, реплика, която изрече в Чикаго на среща с българи през 2009 година, отговори ядосано така: „Ако този човек ми донесе запис, че аз съм казал „лош материал“ си отивам като премиер!“

Айде, сега си отивай, Борисов! Сега!

Ето доказателството: http://www.vbox7.com/play:81f4c96b!

Припомняме и реакцията от думите му – публикация на в. Сега от 6.02.2009 година:

Управляващи и роми разпнаха Бойко за „лошия материал“

Председателят на ГЕРБ побърза да се извини на засегнатите

Галя Горанова
image

Лютви Местан и колегите му от ДПС се възмутиха остро от изказването на Бойко Борисов в Чикаго.
БСП и ДПС реагираха остро срещу изказването на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов пред българската общност в Чикаго. Социалистите се заканиха да сезират Европейската комисия чрез техните представители в ЕП за дискриминационно и расистко отношение спрямо цигани, турци и пенсионери. Това съобщи на извънреден брифинг говорителят на партията Корнелия Нинова. Червените очакват ЕК да осъди официално подобно поведение и да заяви ясно, че то е опасно за демокрацията.
                            ПИСМО ДО МАТРИЯЛА
imageimage  image

Най-възмутителни за социалистите били изявленията на Борисов, че големият проблем на България е лошият човешки материал от 1 млн. цигани, 700 хил. турци, 2,5 млн. пенсионери. „Подобни думи, изречени от когото и да е, са цинизъм и обида към българския народ. Но изречени от устата на политик, който има амбицията да управлява държавата, са опасни и фашизоидни, насаждат омраза и дискриминация, подтикват определени групи от обществото една срещу друга“, е позицията на „Позитано“ 20.

По думите на Нинова след БСП и правителството, сега Борисов си е намерил нов враг, който му пречи да реализира идеите и програмите си – българският народ. „Никой политик, тръгнал срещу народа си, не е успял“, декларира червената говорителка. И отбеляза, че визията на Борисов за прекрояване на Балканите чрез превземане на Македония отвътре е глупава и опасна.

„Как можеш да наречеш „кофти материал“ нашите родители, баби и дядовци, които посветиха живота си да изградят България“, запита и червеният депутат Кирил Добрев. Той наплаши българските пенсионери, че Бойко Борисов ще има същата управленска програма като Костов, с когото щял да се съюзи.
image

Лютви Местан от ДПС обяви, че изказването на столичния кмет е проява не само на високомерие, а и на политически цинизъм. Ако делението на народа следвало възрастови, етнически и религиозни различия, то това за пореден път показвало трайни прояви на етническа и верска нетърпимост, съчетана с възрастова ксенофобия. „Подобни изказвания звучат още по-зловещо и парадоксално, защото са направени в страната, която избра наскоро Барак Обама за президент“, обобщи Местан.

В хора на недоволните се включи и „Евророма“, която съобщи, че е шокирана от казаното. „Недоумяваме как човек претендиращ, че е един от главните борци срещу престъпността, нарушава по такъв циничен начин правните норми на конституцията и Наказателния кодекс“, обявиха от партията на Цветелин Кънчев.

Федерацията на обединените ромски общности заплаши, че ще съди Борисов в Страсбург и поиска президентът да свика съвета по сигурност заради непремерените изявления. „Ходих да преговарям с ГЕРБ за съюз за парламентарните избори. Но сега гарантирам, че нито един ромски глас няма да отиде при тях“, обеща говорителят Красимир Тамбуров.

В пространно обяснение пред българските медии, пратено по интернет, Бойко Борисов казва, че „реакциите на политическите партии са неадекватни и са отзвук на изопачени медийни публикации, а не на факти“. Това не се случвало за първи път и показвало съзнателното търсене на дискредитиране. „Разбирането на метафорите и образния стил е въпрос на интелигентност и по-широко мислене“, заявява кметът от САЩ.
image

Председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов пък побърза да се извини на засегнатите. „Моите извинения, ако някой иска да прави спекулативно поведение, спекулативни анонси, аз искам да се извиня към всички, които са се почувствали засегнати – от ромския етност и от българските турци“, обяви той с уточнението, че техни представители са на много места в местната власт чрез ГЕРБ.“

Иначе, днес „възмутените“ ДПС и БСП, „кабелари – патриоти“ УПРАВЛЯВАТ ЗАЕДНО С ГЕРБ И БОРИСОВ!

БОРИСОВ КАТО ПАНАИРДЖИЙСКА МЕЧКА, СТРАХ ГО БИЛО ОТ МЮСЮЛМАНИ. НЕ, СТРАХ ГО Е, ЧЕ ПРИКЛЮЧВА!
image

Германците се скараха за бежанските пари, трябвало и на Борисов да дадат




Гласувай:
22


Вълнообразно


1. illuminate - така си е, в България останаха само ...
25.09.2015 20:46
така си е, в България останаха само хора, които не можаха да заминат за чужбина. Според мен е много прав Борисов, само че не е трябвало да казва това, което мисли.
цитирай
2. born - В интерес на истината ББ е напълно ...
25.09.2015 20:55
В интерес на истината ББ е напълно прав. Той никога не е изричал думите "лош материал". Точният израз е "лош матриял".
цитирай
3. raders - За матрияла си е прав човекът. Че е ...
25.09.2015 21:19
За матрияла си е прав човекът. Че е кофти, кофти е. Само други щуротии да не прави Бойко с тези емигранти, че ще стане още по-кофти
цитирай
4. getmans1 - Само покажи в коя секунда той, Бо...
26.09.2015 00:43
Само покажи в коя секунда той, Борисов казва „ЛОШ МАТЕРИАЛ“
цитирай
5. injir - , , Късно е, чадо. . ., , . . ., , Отиде ...
26.09.2015 06:36
,,Късно е, чадо...,, ... ,,Отиде конят в ряката...,, ... :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zlatko1
Категория: Забавление
Прочетен: 1625018
Постинги: 803
Коментари: 399
Гласове: 818
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930